Wij hebben de bewerking RVS lassen volledig doordacht!

Een paar maanden geleden vierde we Peter zijn 12,5 jarig jubileum en binnenkort hopen we het behalen van Ward zijn diploma te vieren. Maar wat is het verband tussen deze twee? Nou, dat ze beide dagelijks te vinden zijn in de RVS productiehal.

RVS is een speciaal materiaal, waarbij wij de bewerking volledig doordacht hebben. Wij lassen Roestvast staal namelijk alleen in onze RVS productiehal. We beschikken over verschillende machines, zoals las-en schuurapparatuur, die alleen gebruikt worden voor RVS. Hierdoor komen de losgekomen deeltjes van andere soorten materiaal niet in aanraking met RVS. Daarom is hoogwaardige kwaliteit bij ons vanzelfsprekend.

We vroegen onze RVS lassers waarom zij zo graag werken met RVS.

Ward: “Ik zit momenteel in mijn laatste leerjaar van de opleiding allround plaatwerk. Dit houdt in dat ik geleerd heb om alle metaalbewerkingen uit te voeren. Toch sta ik eigenlijk dagelijks in de RVS productiehal. Voor mij zit er meer uitdaging in RVS lassen, het is veel nauwkeuriger werk.”

Peter: “In het verleden werkte ik afwisselend met staal en RVS. Maar tegenwoordig ben ik fulltime te vinden in de RVS productiehal. Hier ligt ook mijn voorkeur, het is veel nauwkeuriger werken dan bijvoorbeeld het lassen van staal. En met RVS lassen zie je wat meer van het eindresultaat dan alleen kleine onderdelen”.